donderdag 21 mei 2009

Grote jongen.


De Boez:
Mijn mens heeft me in een bakkie gezet. Ze wil namelijk weten hoe zwaar ik ben. Ja, het bakkie is dus om me te wegen. Ik heb net liggen slapen dus ik ben nog een beetje wazig. Daarom zit ik ook heel gedwee en rustig in dit bakkie. En peettante maakt er foto's van.



Waarom ze het moet weten, hoe zwaar ik ben? Wel, dat heeft te maken met vlooienspul in mijn nek. De hoeveelheid inderdaad. Nou, ik moet dus voortaan de pipetten voor de wat zwaardere katten. Ja, ik ben nu zwaarder dan 4 kilo. U wilt weten hoeveel ik dan precies weeg? Echt waar? Nou vooruit dan maar. Ik ben dus 4 kilo, en dan nog een halve kilo erbij. Ongeveer ja. Ja, nog een beetje erbij. Ja, bijna 4700 gram dus inderdaad. Is dat veel? Mijn mens zegt van wel. Nee, ik eet echt niet zoveel en speel genoeg. Ik ben ook niet zo dik, nee. Ik denk dat ik gewoon een grote jongen word. Ja, misschien wel groter dan Japekoppie. Nee, dat zal hij niet leuk vinden. Mag ik nu het bakkie uit?

5 opmerkingen:

marian zei

Hele grote jongen ben je Boez! Maar het was 4650 gram.. dus eh dat scheelt weer een half onsje!

Annemieke zei

Hij wordt inderdaad groot! Maar is zeker nog niet dik.

De baas zei

Wij wogen de Boez voor de maaltijd met lege maag. Na de maaltijd was het zeker een onsje meer. We hebben toen gemiddeld. In elk geval staat vast dat wij de grote pipetten moeten gaan gebruiken! Anders krijgen we vlooien op de redactie! En die zijn niet welkom dus....

Wilma zei

Dat wordt een zwaar gewichtige vent, want hij is nog niet uitgegroeid.

ina zei

Als ik het zo zie gaat de Boez Iwan achterna. (8kg).