dinsdag 26 mei 2009

Op studiereis.

Dinsdag (ja, straks dus!) vertrekken de hoofdredacteur en peettante met het vliegtuig naar Lesbos, alwaar zij de Griekse katten gaan bestuderen. Dat betekent dat er even geen nieuws zal zijn over de katten uit de katbladbuurt, maar dat wij u zullen berichten over de haarfabrieken aldaar. Er zijn er maar zat daar, hebben wij begrepen.
Voor wie zich eventueel mogelijk zorgen zou zullen, kunnen, willen, maken over onze redactieleden en topmodel: wij hebben een zeer betrouwbare kattenverzorgster in dienst genomen die haar uiterste best zal doen het hen naar de zin te maken. Zij heeft zelfs geen bezwaar tegen een Boez onder haar dekbed....
Om u katten te kunnen laten zien vanuit Griekenland, hebben wij een baby-notebook aangeschaft, en nu is het alleen maar hopen dat het hotel waar wij zullen verblijven over een internetverbinding beschikt!

2 opmerkingen:

Wilma zei

Heel veel plezier meiden en ik wacht met spanning jullie verhalen af.

Annemieke zei

Fijne vakantie toegewenst! Al is het natuurlijk nauwelijks een vakantie als het katblad gewoon doorgaat.

Ik zit in de VS in het gezelschap van Twitch en Muffin - twee zusjes. Twitch lijkt op Cera en is heel bang, Muffin is een grote grijze schootkat, die zelfs bij bezoekers (mij dus) ook schoot wilde :)