donderdag 14 mei 2009

Lekkere kittenbrokjes.


's Ochtends vroeg komt Cera altijd even door het Poezenloket naar binnen om te kijken of er nog wat te knabbelen valt. Deze keer was zij wel erg brutaal. Terwijl de Boez nog van zijn laatste paar brokjes zat te genieten, kwam zijn vriendinnetje naast hem zitten en duwde hem aan de kant! Maar het leek erop dat de Boez zijn laatste brokjes graag aan Cera gunde.
Echter, er was nog een kaper op de kust.


Japekoppie dus. Hij had toch goed ontbeten, maar die brokjes van de Boez schijnen toch wel bijzonder lekker te wezen! In elk geval had Japekop zijn inspectieronde er voor uitgesteld....



En al spoedig had hij op zijn beurt Cera aan de kant geschoven.
Normaal laten wij dit natuurlijk niet allemaal gebeuren, want iedereen moet gewoon uit zijn eigen bakje eten en Cera dus uit haar bakje in haar eigen huis. Maar voor een korte reportage waren wij wel bereid om eens niet in te grijpen en te zien wat er zou gebeuren.



Wel, dit gebeurde dus.
Japekop zat duidelijk te smikkelen van de verboden brokjes. Cera, die er ook wel pap van lust, probeerde Japekop weer weg te dringen maar dat liet hij natuurlijk niet toe.




De Boez was ondertussen maar naar buiten gegaan. Tegen zoveel brokjesdieven kon hij niet op. Bovendien zal zijn buikje wel vol hebben gezeten want een hongerige kat laat niet zomaar zijn voerbakje in de steek, heh?



Gelukkig was het bakje snel leeggegeten en verdween iedereen door het loket naar buiten. En wij hadden zowaar een korte reportage kunnen maken....

Geen opmerkingen: