vrijdag 9 oktober 2009

Vakantie...


Boez:
Het is net als de vorige keer. Toen ging ze ook druk doen in huis en dan komt die koffer tevoorschijn. Daar gaan dan allemaal kleren in. En dan gaat ze haar wielhuis volstoppen met spullen en gaat ze er vandoor.



Daarom hou ik die tas maar in de gaten. Dan gaat ze misschien wel niet. Of tenminste weet ik dan wanneer ze precies gaat. Want zonder deze tas gaat ze nooit weg.



Nee, ik vind het niet leuk als ze weggaat. Want dan komt er een vreemde in het grote bed slapen en daar ga ik dus echt niet bij onder het dekbed. Nee, want het is niet hetzelfde allemaal, als er zo'n vreemde in ons bed ligt. Ja, dat is altijd heel erg wennen. Ook voor Japekop en mevrouw Troy. Japekop wordt altijd erg chagrijnig als ze weg is, ons mens. Dan maakt hij meer ruzie met mij dan anders. En dan moet ik erg voor hem oppassen.
Nee, ik vind het dus niet leuk. Maar ze heeft gezegd dat ze niet zo lang weggaat. Alleen maar even om tot rust te komen, zegt ze. En omdat ze ons dan heel erg mist, daar waar ze dan is, wil ze het niet te lang maken, die vakantie. Maar ik heb dus eigenlijk liever niet dat ze gaat....

2 opmerkingen:

Annemieke zei

Die van ons gaan ook altijd IN de koffer liggen...Vind het ook altijd sneu dat ik ze niet mee kan nemen, maar dat gaat nu eenmaal niet. En ze worden natuurlijk goed verzorgd! Eigenlijk hebben ze niets te klagen...maar toch fijn dat ze zich zo aan je hechten.

nicolet zei

Je bent al weg maar ik wens je een fijne vakantie toe. Rust lekker uit en groetjes, Nicolet.