vrijdag 9 oktober 2009

Boez' nieuwe vriendje.


Ja, terwijl wij Rooie Gijs op het dak stonden te fotograferen (zie bericht hieronder), had Oscar een poging gedaan ons huis binnen te dringen. Niet alleen vanwege de kattensnoepjes (je weet maar nooit of die nog ergens zijn te vinden op de redactie), maar ook omdat Os de laatste tijd vaak met de Boez optrekt. Ja, die twee zijn echt vriendjes geworden! Ze zooien en klooien samen heel wat af, zitten elkaar achterna en gaan samen de Hoftuin in om daar de boel op stelten te zetten.



Maar goed, de Boez was dus niet thuis. Die zat ergens achter op het dak. En daar kan Oscar dus niet komen, tenzij hij de route ontdekt onder de poort door en via de muurtjes omhoog. Maar die route kent hij dus nog niet. En daarom bleef hij maar wat rondhangen bij de redactie.



Heel knap hoe Os kans ziet met drie poten op de rand van een plantenpot te balanceren. Daar kan de plompe Boez nog wat van leren!
Afijn, later kwam Boez ook de straat in en hebben de beide vriendjes toch nog samen kunnen ravotten. Jammer voor Cera alleen, deze nieuwe vriendschap. Boez heeft nu minder aandacht voor zijn vriendin en dus zit zij vaker alleen.... Wij hebben met haar te doen.

Geen opmerkingen: