donderdag 29 oktober 2009

Geen overbodige luxe.


Af en toe komt Vlinder even langs. Ze loopt dan haar rondje: door de Parallelstraat, via de Steeg van Storm naar de Katbladstraat, dan door de Kruidentuin weer de Parallelstraat in. Het is het rondje wat wij ook vaak lopen, maar dan wat minder snel dan Vlinder. Ze blijft ook nooit bij het Poezenloket dralen, zoals anderen wel vaak doen. Nee, bij Vlinder zit de vaart erin en wij denken dat het haar vooral om de beweging gaat, niet om de gezelligheid. En dat beetje beweging is naar onze bescheiden mening geen overbodige luxe!

3 opmerkingen:

Sabina zei

Iedere keer als uw over mijn kat schrijft maakt uw een commentaar over haar gewicht. Dat vindt ik erg niet leuk en laat misschien een gebrek aan fantasie zien.

de hoofdredacteur zei

Wij hebben al onze berichten over Vlinder er nog eens op nagekeken en vinden zelf dat het best meevalt met dat commentaar over gewicht. (Zie ook het voorlaatste artikel over Vlinder en lees vooral tussen de regels door!) Maar als we u en/of Vlinder hebben beledigd, bieden wij graag onze excusus daarvoor aan. Daarnaast vinden wij het fijn dat u een keer gereageerd heeft op de stukjes in ons Katblad, al is uw reactie niet zo positief als wij zouden wensen. Misschien wilt u ons eens wat meer komen vertellen over Vlinder? Dat zouden wij erg leuk vinden....

Heer Bommel zei

Heer Bommel wenst zich graag even in deze discussie te mengen. Hij vindt Vlinder een prachtige (volslanke) dame en heel bijzonder van kleur! Heer Bommel is ook groot van postuur ook al is hij nu een klein beetje afgevallen lijdt hij niet in het minste onder de de opmerkingen die wel eens aan zijn adres worden geplaatst. Hij is gewoon groot. Verder is hij wel benieuwd naar meer verhalen over Vlinder en vindt hij ook erg leuk om over de katten uit de katbladbuurt te lezen.Met name over de wijze waarop de redactie iedere kat op bijzondere wijze weet neer te zetten. En als de mensen het daar niet mee eens zijn, dan zouden hij en ik ook het natuurlijk heel leuk vinden om ook de visie van de mens achter de kat te lezen.