dinsdag 20 oktober 2009

Niet meer graatmager...


Bw ziet er weer goed uit!





Bolle-wangen komt niet zo vaak meer langs. En als hij langs komt, heeft hij zijn sirene niet meer aan. Wij weten niet waarom dit zo is. Wellicht heeft Bw begrepen dat het maken van veel geluid tot gevolg heeft dat de mensen hem kunnen traceren en sommige mensen ziet Bw liever niet. Ja, dat zijn de exemplaren die hem graag willen vangen om hem te laten castreren en onderzoeken op nare ziektes enzo. En daar voelt hij niets voor. Zijn levensdoel is immers: het doorgeven van zijn genen en dus constant achter de wijven aan. Nu is het voor Bw, denken wij, niet zo makkelijk om jonge, nog "ongeholpen" dames te vinden, hoewel wij wel hebben vernomen dat er heus hier en daar wel nestjes zijn gekomen door Bw's activiteiten.






In elk geval hebben wij kunnen constateren dat Bw er weer puik uitziet. Hij is niet echt mager en het lijkt zelfs alsof zijn vacht nog pas helemaal geborsteld is; hij glanst zelfs en er is geen klit te ontdekken. Nee, Bw maakt het weer goed. Misschien heeft hij toch een paar adresjes waar hij af en toe wordt verzorgd?





Bw gaat niet graag op de foto, maar na lang aandringen wou hij toch wel even po(e)seren voor ons. Als we maar niet te dichtbij kwamen, heh?



En het moest wel gauw klaar zijn want hij had nog meer te doen. (Ja, ja!)

En wij zagen in de gauwigheid heus wel dat zijn apparatuur nog intact is, dus hij heeft zich nog niet laten vangen - dat is duidelijk.



Oscar deed voor ons nog een extra controle....

Bw wordt overigens nooit "aangevallen" of weggejaagd door de Katbladbuurtkatten. Men heeft een soort van respect voor deze wilde jongen, toont wel belangstelling (vooral even besnuffelen) voor hem maar daarna mag hij door. Zelfs Storm haalt het niet in zijn kop om Bw te bespringen, en dat zegt wel wat! Oscar blijft dus ook bijzonder aardig en houdt bovendien genoeg afstand van Bw. Oscar's staart toont trouwens zeer duidelijk zijn vriendelijkheid!



Bw heeft op zijn beurt geen enkele belangstelling voor Os. En Oscar dus, laat Bw gaan. Hij snapt blijkbaar dat deze voorbijganger van een heel andere orde is....




Jut en Jul (Boez en Cera dus) hebben zitten toekijken, maar waagden zich niet in de steeg van Storm. Misschien zaten ze wel te wachten op een leuk verzetje, maar dat kwam er dus niet.
Wij keerden toch wel een soort van "blij" naar de redactie terug. Blij, omdat Bw er weer goed uitziet (in tegenstelling tot afgelopen zomermaanden - hij was toen graatmager en zag er vies en ziek uit....) en dat wij weer tenminste 1 leuke foto hadden kunnen maken van zijn markante kop!

3 opmerkingen:

ina zei

Hè, gelukkig!
Ik maakte me ook zorgen om Bw.
Hij ziet er nu inderdaad weer prima uit.

Annemieke zei

Gelukkig dat hij er weer goed uitziet! Misschien waren van de zomer zijn "adresjes" wel op vakantie...Hij mag ook wel wat vet kweken want het is koud aan het worden - lijkt me niet fijn om nu buiten te slapen...

Katja zei

Ha, die Bolle Wangen, leuk hem weer te zien ! Hij ziet er inderdaad goed uit zeg.
Zo grappig die foto van Oscar vlak achter Bw met die staarten zo omhoog !