donderdag 8 oktober 2009

De dief en de receptioniste.

6 opmerkingen:

Wilma zei

Hè, nou had ik me helemaal verheugd op actiefoto's, maar helaas ...

de fotograaf zei

Wel Wilma, het ging zo ontzettend snel dat het in een fractie van een seconde gebeurd was. En ik vroeg nog even om een herhaling, maar daar voelde Oscar niets voor. Zodoende dus.

marian zei

whahaha... maar ja die snoepjes vlak achter een open loket zetten, is de kat aan het spek binden...

Annemieke zei

Jammer dat die actiefoto er niet is inderdaad! Maar goed gedaan van Mw Troy! Ze is echt een rolmodel voor vrouwen (katten en mensen)!

Een bakje snoepjes open laten staan is natuurlijk wel vragen om moeilijkheden. Dat hoeven wij ook niet te proberen. Pieper heeft net nog een pak hardvoer open geknaagd...

de baas zei

Het paarse bakje was niet open toen wij naar boven gingen. Het stond echter pas open toen wij weer beneden kwamen. Die dekseltjes zijn dus niks waard. Pikant detail: onze redactiekatten zijn niet zo erg dol op dit soort lekkernijen en halen het derhalve niet in hun harige koppies om een dekseltje te verwijderen. Ja, de Boez zou dat eventueel nog kunnen bedenken, maar die was niet thuis op dat moment. Oscar is dus wel dol op dit soort snoepjes; dat is wel duidelijk!
Mevrouw Troy is overigens sowieso lekker bezig. Zij mepte al eerder de arme Luna bij de waterbak weg. En Luna, altijd zeer dominant en niet gewend om aangevallen te worden, was helemaal perplex door deze brute actie van T. Troy.... Misschien voelt onze receptioniste wellicht aan dat wij een weekje op vakantie gaan???

ina zei

Hoera voor mw.Troy!
Oscar is al net zo'n boef als Mio.