zondag 21 juni 2009

Tussen de bloemen.


Vanochtend vroeg maakte mevrouw Troy er ons op attent dat buurkat Ollie zowaar buiten was! En dat hij op het punt stond de Poort door te gaan. Deze bijzondere gebeurtenis wilden wij natuurlijk vastleggen en daarom namen wij de camera mee en gingen de Ol achterna.



Ollie echter had zich juist erg verheugd op een rustig wandelingetje in zijn eentje en stelde onze aanwezigheid in de Hoftuin niet op prijs. Hij verbood ons dichterbij te komen en dook tussen de planten.



Wij deden nog een poging om Ollie duidelijk in beeld te krijgen, maar telkens als wij wilden afdrukken, stopte Ol zijn kop achter een struik of flinke plant. Zodoende ziet u op deze foto alleen Ollie's lijf, dat er overigens mag wezen, heh?
Daar er dus geen beginnen aan was (Ol wilde echt niet voor ons po(e)seren), begonnen wij maar weer aan de terugtocht naar de redactie. Misschien vonden wij daar wel een gewillig model...



Toen wij ons nog eenmaal omdraaiden, konden wij het niet laten. Ollie stond daar prachtig te wezen tussen al die eveneens prachtige bloemen; wij drukten derhalve nog een keer af. En toen lieten wij Ollie alleen met zichzelf. Want dat heeft hij nou eenmaal het liefst, heh?

2 opmerkingen:

Katja zei

Wat prachtig staat de Hoftuin in bloei zeg ! En Ollie zo statig temidden al de bloemen (ook al weet ie het zelf niet).

Katja zei

Ik dacht even dat Bel van de ratten besnuffeld was... maar dat kwam door de combinatie van zijn plaatje onder de titel... Maar die auto, voooor zevenen ! Belachelijk !!!