woensdag 24 juni 2009

Bohr in nood....


Van een Hofbewoner kregen wij een tip dat er een kat in nood was, dus wij natuurlijk direct met camera er op af. Je hebt een kattenkrant of je hebt 'm niet niet heh? Vandaar dus.
Wel, wij hoorden een hoop gegrom en met dat "in nood" viel het wel mee, volgens ons. Maar daar dacht slachtoffer Bohr heel anders over. Zij zat een beetje klem in de stronken van een klimplant terwijl ze werd gepest door een lid van de partij "Hof is Vol".



Panda dus. Hij zat boven Bohr op het dak en zat een beetje door de bladeren en takken heen te jennen met stembanden en voorpoten. Echt treiterij, wat wel meer plaatsvindt in het Hof. Als Cera niet het slachtoffer is, is Bohr het wel. Ja, allebei dames inderdaad, en de daders zijn allen lid van "Hof is Vol" en van het andere geslacht (al zijn ze dan geholpen, maar dat wordt algemeen geaccepteerd en is op zich dus niets bijzonders).
Wij vellen trouwens verder geen oordeel over genoemde partij, al zijn wij het niet eens met haar doelstellingen en methodes, maar blijven het doen en laten van de partijleden uiteraard wel kritisch volgen.
En nu dus dit weer.



Deze foto is niet helemaal scherp, maar toch kunt u zien hoe het koppie van Panda (bovenin) door de takken gluurt en hoe (onderin) Bohr pogingen doet meer afstand te scheppen tussen haar en haar belager.




Bohr was erg nerveus en had lang nodig om de route naar beneden in kaart te brengen. Toen er na een minuut of tien nog geen verandering in de situatie was, hebben wij de plek des onheils moeten verlaten daar onze potplanten schreeuwden om water en de tuinslang al klaar lag.
Maar wij kunnen u wel berichten dat niet veel later Bohr gewoon weer rondliep alsof er niets was gebeurd. Panda zagen wij niet meer, maar eerlijk gezegd hebben wij ook niet naar hem uitgekeken. Tot zover dit belangrijke nieuwsbericht.

2 opmerkingen:

ina zei

Mooi, dat ene oog van Panda op de foto.
Gelukkig heeft Bohr geen schade opgelopen.

De redactie zei

Hoewel wij Panda's gedrag niet goedkeuren, vermoeden wij daarnaast dat Bohr zich een klein beetje aanstelde....