woensdag 24 juni 2009

FEEST op 19 juli a.s.!


De Boez (links)
Mevrouw T. Troy (onder)




Op zondag 19 juli a.s. vieren wij de 15e verjaardag van mevrouw T. Troy en de eerste van de Boezelmans met een inzameling voor het Leids Dierenasiel en een kleine tentoonstelling van de mooiste foto's van het lkb in/bij "eet- en drinklokaal DOK2" aan het Havenplein te Leiden.
U bent welkom vanaf 17.00 uur (tot 18.30 uur) voor een drankje (aangeboden door het Leidsch Katblad) en een borrelhapje (aangeboden door DOK2!). E.e.a. gaat als volgt te werk.
U geeft zich (natuurlijk!) zo spoedig mogelijk op voor het feest d.m.v. e-mail, reactie op dit bericht, of per telefoon c.q. mondeling. Naar het feest neemt u per persoon een envelopje mee met behalve een verjaarswens voor de Boez en Tokkie (mevr.) Troy ook uw gift voor het asiel. Wij denken aan tenminste 5 euro, maar het mag uiteraard - en zeer graag- ook meer zijn!
Bij inlevering van uw envelopje krijgt u vervolgens uw drankje en hapje. Elk volgend drankje dient u zelf af te rekenen....
U bent ook welkom om na dit gezellig samenzijn met ons het avondmaal bij DOK2 te nuttigen; wij bevelen u de keuken aldaar van harte aan!
Zegt het voort!
De hoofdredacteur.

1 opmerking:

Katja zei

Ik kom in ieder geval !
Aan één kant jammer dat het niet bij het redactiekantoor is, maar daar zou Japekoppie waarschijnlijk overspannen van worden... Aan de andere kant ben ik zeer benieuwd naar DOK2 want daar heb ik wel goede verhalen over gehoord. Dus een goed idee om het daar te doen !