donderdag 11 juni 2009

Oh wat zijn wij heden blij!


Ja, want de Boez is vandaag 11 maanden geworden! Al vroeg kwam Oscar langs om hem te feliciteren, maar zo te zien had de Boez daar niet zo'n zin in. Oscar komt namelijk tegenwoordig wel heel vaak langs en zit dan tussen de planten bij het poezenloket te zooien. En daar is het loket dus niet voor, heh? En onze planten trouwens ook niet, vinden wij tenminste.



Er was dus een beetje gesteggel, maar gelukkig hoorden wij geen gegrom of geblaas.
En toen Oscar zijn gelukwensen niet kwijt kon aan onze jarige (pardon, maandige) job, keerde hij maar weer huiswaarts. Of het kan ook zijn dat hij naar huis wilde omdat het weer eens ging regenen. Ja, het was een natte boel vanochtend en onze vloer is weer helemaal versierd met vieze kattenpootjes. (Maar dat is verder niet zo belangrijk op een feestdag als deze.)



Boez bracht vandaag weer vele hommels thuis en wij deden net alsof wij daar enorm blij mee waren. Maar ondertussen pakten wij ze wel van hem af dus..... We hadden namelijk helemaal geen zin om op deze heuglijke dag geconfronteerd te worden met dikke lippen of angels in zijn snuit. Op bovenstaande foto is trouwens duidelijk te zien dat de Boez tijdens onze afwezigheid behoorlijk is aangekomen; wij zien in elk geval geen duidelijke heuplijn meer. Daarom beraden wij ons dan ook over de samenstelling van het feestmaal straks. Maar een klein stukje vis zal wel geen kwaad kunnen, heh? Voor de lunch heeft het hele stel (inclusief Cera) trouwens al samen twee flinke plakken ham genuttigd (gebak blieven zij dus niet, vandaar). We kunnen hier dus niet van fliebertjes meer spreken; de hoofdredacteur had na de verdeling van de ham zelf nog maar een fliebertje voor tussen zijn broodje! Ja, soms kunnen de dingen zo gaan (en raar lopen).
Wij roepen nog eenmaal: Hiep Hiep Hoera! en dan gaan we weer aan het werk. Want je hebt een krant of je hebt 'm niet, toch! En er liggen bovendien nog veel Griekenlandfoto's te wachten op de bewerktafel, met katten erop die nog nooit ham hebben gegeten, laat staan ervan hebben gehoord!

5 opmerkingen:

Annemieke zei

Gefeliciteerd Boez! Je wordt nu echt GROOT en je bent al bijna een jaar! Niet te geloven, wat gaat dat toch snel.

pleegmamma zei

Lieve Boez. Van harte gemiauwiciteerd met je 11e vermaanddag! En dat je maar een hele grote kater mag worden.

ina zei

Van mij ook gefeliciteerd, Boez.
En Iwan, Caja, Lotje en Bonya voegen daar hun gelukwensen aan toe. Nog 1 maand en dan ben je geen kind meer. We hopen dat je nog wel een poosje doorgroeit en dat je net zo groot mag worden als Iwan.

De redactie zei

Hartelijk dank voor uw felicitaties! Maar we weten niet of hij nou perse nog zoveel groter moet worden... Vooral Japekop vindt dat helemaal nergens voor nodig. U snapt vast wel waarom.

Wilma zei

Wat groeien betreft heeft hij nog een jaar te gaan, dus daar zal Japie toch maar aan moeten wennen.