zaterdag 13 februari 2010

Tot Sint Juttemis.


Boez:
Ik zit op Oscar te wachten, want we zouden samen gaan spelen. Maar hij komt maar niet. Nee, hij zal wel thuis zitten. Opgesloten ja. Heeft geen kattenluik heh? Nee.....
Wat ga jij doen? Naar de Hoftuin toe? Dan ga ik mee. Ja, Cera gaat ook vast mee en dan gaan we daar samen spelen of klooien.



Waar blijft Cera nou? Komt ze niet? Wil ze niet? Ik snap het niet! Houdt ze niet meer van mij?
Heb ik iets verkeerds gedaan dan? Ja, ga maar gerust weer naar huis want ik wil nog even op Cera blijven wachten. Tot ze komt, ja. Als je haar ziet, wil je haar dan zeggen dat ik op haar wacht? Op deze trap? Dank je wel.



Cera:
Boez is dus naar de Hoftuin. Ja, dat zag ik heus wel en ik wou best mee en was de Poort al bijna door, maar zag toen daar die Harremans zitten. Dat is een pestkop inderdaad en laatst heeft hij mij weer eens opgejaagd. Door de Poort heen geslagen ja. Nee, hij heeft me niet verwond maar het scheelde niet veel. Vandaar dat ik nu dus niet naar de Hoftuin ga. Ja, ik wacht hier wel tot de Boez terugkomt. Dan gaan we hier spelen of zooien, in de straat. Komt hij eigenlijk wel terug? Oh, hij zit op de trap op mij te wachten? Wel, gaat u hem dan maar vertellen dat ik hier zit, dan komt hij wel terug. Ja, anders zitten we allebei op elkaar te wachten tot Sint Juttemis en dat duurt volgens mij veel te lang. Nee, dat overleven we dan geen van beiden. Fijn dat u het met me eens bent.

5 opmerkingen:

Hans zei

Maar Oz was wel buiten. Ik heb hem nog gedag gezegd vanmiddag, toen ik langsfietste voor mijn wekelijkse rondje stadsnatuur.
En waar ik nog reclame voor je krant heb, Boez!: http://www.birdpix.nl/viewtopic.php?t=6761

Mevrouw Katblad zei

Ja, dat was vanmiddag heh?
Maar bedankt voor het maken van reclame voor het Katblad. En wanneer komt nu eens uw Poezenkrant ophalen?

Hans zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Katja zei

Hans, als je op de titel klikt van het betreffende stukje (over die duivenfoto, 19/01/10), krijg je een link naar dat specifieke stukje, dat is misschien leuker voor je 'vogelfoto-vrienden'. (Er is er nu trouwens al een die denkt dat jij het hele LKB zelf schrijft :-) )

mevrouw Katblad zei

Waaaattttt???????